Program


Thor, hammer og kærlighed

Thor, hammer og kærlighed

Masser af kærlighed, dramatik, og kampe på liv og død på den smukke friluftsscene i Jels, når vikingerne fra fredag d. 30. juni 2017 blænder op med forestillingen ”Thor, hammer og kærlighed".

Current eventsPlease click here to view other events(12)

I sommeren 2017 opføres den 41. udgave af Jels Vikingespil. Årets stykke hedder ”Thor, hammer og kærlighed”.

I årets stykke er det pigernes tur. Det er netop den dag, hvor de kvindelige guder i Asgård kan vælge deres kommende mand, de skal bare lige fange ham først. Siff har udset sig Thor. Thor giver sig ikke uden kamp.

Medens guder og gudinder kæmper for kærligheden, forsvinder Thors elskede hammer. Hammeren er Thors kæreste eje og Asgårds mægtigste våben. Medens guderne er i vildrede bortføres Siff af Jætter. Ingen af guderne har set eller hørt noget, hverken til hammeren eller Siff.

Thrym har både Siff og Thors hammer. Thrym har et godt øje til Freja og nu vil han giftes og hammeren er en passende morgengave. Freja vil ikke indgå i det spil, så Thor må selv tage affære og rejse den lange vej til Udgård, hvor Thrym bor.

Suggestions


Vikingebuffet

Hver dag inden forestillingen kan man nyde en vikingebuffet i vikingernes festsal Valhal - læs mere her.

Valhal

Ingen har rigtigt været til vikingespil uden et besøg i vikingernes festsal Valhal. Her er sang og bægerklang, og den traditionsrige Mjød - læs mere her.

Gavekort

Husk du kan købe gavekort til Jels Vikingespil her.

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!